Vers. Verrassend. Verantwoord.

Witkamp levert een compleet assortiment groenten en fruit. Ons accent ligt op de typische Westlandse kasgroenten: tomaat en komkommer. Niet toevallig ook de groenten die in elke supermarkt op prominente schapposities kunnen rekenen. Daarom investeren we ook in uw continuïteit: met een vaste groep tomaten- en komkommertelers die 12 maanden per jaar voldoende aanvoer garanderen.

Waar Witkamp vooral sterk in is, is daghandel. Continu zijn we op zoek naar partijen die voor onze afnemers interessant zijn. Daardoor leveren we een breed assortiment dat bijna dagelijks van samenstelling wisselt. Dankzij een groot internationaal netwerk aan exporteurs komen we elke dag in aanraking met andere producten. Niet alleen de reguliere groenten en fruit, maar ook specials, ook exotische producten. Dat maakt Witkamp elke dag tot een verrassende partner.

Ook kwalitatief bestrijken we een breed spectrum: vanaf het middensegment tot het premiumassortiment. Met ons aanbod sluiten we exact aan bij de wensen van u als afnemer. Of dat nu een supermarkt of een groothandel in het hogere segment is. Onze beste kwaliteit geven we zelfs een eigen podium: met huismerken als Victory, Joe, Jackpot en Class 1, één voor één iconen voor perfectie. Een strenge interne kwaliteitscontrole maakt dat we staan voor wat we leveren.

Get in touch.

Onze specialisten staan u graag te woord.

Contact.