Finest.

Home | Witkamp

The ‘Finest’ in eigen merken

Kwaliteit mag herkend worden. Daarom leveren we ook producten onder eigen label. Met merken als Victory, Jackpot, Rembrandt en Joe geven we onze beste tomaten de aandacht die ze verdienen, van de trostomaat tot en met mini-pruimtomaat. Komkommers in het hoogste segment krijgen van ons het predikaat Class 1. Het zijn de merken waarmee u voor zekerheid kiest. Elke dag opnieuw.

The ‘Finest’ bij de bron

Het aantal schakels in de keten bepaalt de versheid van het product. Daarom staat Witkamp dichtbij de bron. Voor Hollandse vruchtgroenten als tomaat en komkommer werken we met telers die exclusief voor ons produceren. Nauwe contacten zijn er ook met een veelheid aan telers voor andere producten. Onze inkopers sourcen wereldwijd naar groenten en fruit. We hebben een groot internationaal netwerk. En met ABC Westland in Poeldijk, ‘home of fresh’ als achterland, betrekken we veel producten ook direct van exporteurs.

The ‘Finest’ in mensen

Met alle moderne techniek en communicatiemiddelen blijft ons vak er één van mensen. Mensen die er elke dag voor gaan om relaties gezond te houden. Bij Witkamp staan er zo’n 30 van die medewerkers voor u klaar. Medewerkers in gevarieerde functies en met uiteenlopende ervaring, maar altijd 100% betrokken, ervaren en klantvriendelijk. Onze eigen toeleveranciers zijn ook zo’n toegewijde schakel: telers en telerscoöperaties die weten wat ervoor komt kijken om topkwaliteit te telen. Transporteurs zijn niet minder belangrijk. Witkamp werkt met vaste vervoerders, thuis in het geconditioneerd transport naar de landen rondom Nederland.

The ‘Finest’ in certificering

De handel in groenten en fruit vraagt optimale zekerheid. Die bieden we bij Witkamp: in de vorm van alle gangbare certificaten in de AGF-sector. Zo zijn we BRC en QS gecertificeerd. Groenten en fruit die we verhandelen, beantwoorden aan het Global GAP certificaat. Ook komen producten steeds vaker van PlanetProof gecertificeerde telers, die oog hebben voor duurzaamheid en sociale omstandigheden.

Voor retailers die aanvullende eisen stellen, gaan we zelfs nog verder in ons kwaliteitsmanagement. Luchtvrachtorders zijn in de vertrouwde handen van gecertificeerde medewerkers luchtvracht. De interne kwaliteitscontrole bij Witkamp is streng. Die is voor rekening van een ervaren team, bestaande uit een kwaliteitsmanager en keurmeesters.

Get in touch.

Onze specialisten staan u graag te woord.

Contact.