Witkamp.

Home | Witkamp

Familiebedrijf. Westland. Specialist.

Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer van Witkamp. Daarmee zijn we een constante factor in de AGF-sector. Wat als klein kruidenierswinkeltje in Poeldijk begon, is tegenwoordig een betrouwbare schakel tussen telers wereldwijd en afnemers in geheel Europa en daarbuiten.

We werken vanaf bedrijvenpark ABC Westland, internationaal knooppunt van agri en food, gelegen aan de rand van het Westlandse productiegebied. Dat maakt dat we als versleverancier niet idealer kunnen zitten.

Met een team van 30 eigen medewerkers staan we elke dag voor orders klaar. We zijn laagdrempelig in de omgang en gestructureerd in de uitvoering, ondersteund door alle automatisering die er maar is. In service gaan we ver. Onze specialisatie in daghandel maakt dat we elke dag uiteenlopende producten kunnen aanbieden. Van de hardlopers in het schap tot en met noviteiten en specialties.

Partnership. Betrokkenheid. Service.

Witkamp bestaat als groothandel al sinds 1936. Tachtig jaar historie: daarom weten we als geen ander wat het belang is voor langetermijnrelaties. Daar gaan we voor. Elke dag opnieuw. Met klanten als u bouwen we graag een band op. Zodat we exact weten wat u belangrijk vindt en hoe we daar goed op kunnen inspelen. Die betrokkenheid is typisch Witkamp.

In die goede relaties is het ook vanzelfsprekend om een stapje extra te zetten. Zo stellen we alles in het werk om die krappe deadline tóch te halen. Of om ergens die partij vandaan te halen die even niet in voorraad is maar die u wel graag wilt hebben. Op die service kan elke klant rekenen. Of het nu om een paar pallets met trostomaten gaat of om een mixorder met tien of meer producten op die ene pallet.

Get in touch.

Onze specialisten staan u graag te woord.