Fast.

The shortest chain from

source to shelf.

Discover how fast.

Fresh.

A wide range of top-shelf

daily fresh vegetables.

Discover real fresh.

Finest.

The highest quality products,

commitment and partnerships.

Discover the finest.

Wij zijn Witkamp. Kampioenen in vers. Topsporters in logistiek. En sparringpartners in klantrelaties. Met een compleet team staan we er elke dag om afnemers in geheel Europa blij te maken met de lekkerste groenten en fruit. Een assortiment dat elke dag weer verrassend anders is. Met een betrouwbare dienstverlening als constante factor.

Waar wij voor staan.

FAST. FRESH. FINEST.

Witkamp is specialist in daghandel. Groenten en fruit waarop we op die dag de hand weten te leggen, en waarmee we kansen zien voor u als afnemer; van groothandel tot supermarkt. Onze complete bedrijfsvoering is erop gericht om die handel snel en efficiënt door het proces te loodsen. Als daghandelaar houden we uiteraard goed onze ogen open om in te spelen op de wensen van onze klanten. En naast de pure handel zijn we er ook om op langere termijn overeenkomsten met u aan te gaan. Door onze schaalgrootte is continuïteit in de belangrijkste producten - de Westlandse vruchtgroenten voorop - altijd gegarandeerd.

Het belang van de bron.

Van het grote assortiment aan groenten en fruit heeft Witkamp het merendeel altijd in huis. Als specialist in daghandel houden we scherp de focus op interessante partijen, maar vergeten we ook niet om continu de hardlopers van het schap in voorraad te hebben. Zo zijn we van huis uit sterk in het vruchtgroentensegment, met het accent op tomaat en komkommer. Daarnaast vindt u bij ons uiteenlopende producten: reguliere groenten en fruit, maar ook exoten, specialties en noviteiten. In elke kwaliteitsklasse zijn we u van dienst. En bent u op zoek naar een speciale partij? Met ons grote internationale netwerk weten we waar we moeten zijn!

Het belang van de bron.

Witkamp staat in nauw contact met de telers van onze producten. Veel van die telers hebben we in ons eigen achterland, het Westland. Daardoor kunnen we al een groot deel van ons assortiment dichtbij huis betrekken. Ook zijn er nauwe contacten met andere telers. En met een vestiging op ABC Westland is het ook snel schakelen met exporteurs van uiteenlopende andere producten. Specifiek met het oog op groenten en fruit van overzee is het efficiënt dat we op 30 autominuten van de Rotterdamse havens zijn gevestigd. Daardoor zijn lijnen bij Witkamp altijd korter dan kort.

Het belang van de bron.

BEST SELLERS.

Houdt onze Instagram in de gaten voor actuele aanbiedingen

Waar wij voor staan

Vers moet vers blijven. In vier woorden is dat de filosofie van Witkamp. Daarom stellen we alles in het werk om groenten en fruit via de kortste weg in het schap te krijgen. Dat vraagt creativiteit, om kopers en verkopers bijeen te brengen. Dat vraagt kennis van zaken, om de marktvraag goed te kunnen inschatten. En dat vraagt ook een logistiek netwerk, dat tot in Europa en daarbuiten geen tijdverlies kent. Perfect geregeld bij Witkamp.

Jackpot.

Onze geliefde‘first class’ tomatenlijn.

Ontdek premium merken.